güzel kardeşim Alıntı: metin mete Nickli Üyeden Alıntı
Sen istedigin kadar konus,Ben yalniz basima bir cok kere verdim bu forumda ama siz?Bir dedgilsiniz topunuz veremedi bir namaizi kimden nasil ögrendiginizin delilini varsa bilgin buyur yoksa susacaksin adam sanacaklar... | acep cevabı verdinde biz mi görmedik konuyu açtık verdiğin cevapların hepsi diğer kardeşlerle münakaşa halini yansıtıyordu..ilmini saklıyormusun yoksa şöyle detaylı bir cevap vermiyorsun...samimice söylüyorum başkalarının yazdıklarından nemalanmaya çalışıyorsun...başka bir şey yazmadan burada cevabnı yazarsan hani o konu kapandığından kabuldür..selametle
Ey ilim iddiasında bulunan, hani ağlaman? Yüce ALLAH’ın (C.C) korkusundan gözlerin yaşarıyor mu? O’ndan korkman ve günahları itirafın nerede? Nefsinle cenk etmek ve onu terbiye etmek yok mu? O’nu HAK tarafına çağırman nerede?
Bunların hiçbiri sende yok. Bütün derdin kasa, masa, yemek ve eğlenmek. Aklını başına al. Dünyadaki nimetlerden sana gelecek bir kısmetin varsa gelir, üzülme içini ferah tut. Bekleme yükünden kurtulursun, hırsın ağırlığı seni yormaz.
|