19.10.2007, 01:13
|
#22 (permalink)
|
| Tercübeli Üye
rusen_alp isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Üyelik tarihi: 11.03.2007 Bulunduğu yer: ruhlar aleminden Yaş: 26 Mesajlar: 1.452 Tesekkür Etti: 20
12 Kunu Icin 24 Tesekkür Aldı
Tecrübe Puanı: 45 | Alıntı: mehmetk Nickli Üyeden Alıntı
buraya kopyalamam pek uygun olmaz sanırım.polemik değil amacım sadece dini ALLAH CC has kılmaya çalışıyorum hepimizin görevi bu değilmi? | Ben sizin din anlayışınıza hiç bir şekilde katılmıyorum. Dini Allah'a has kılmanın yolu Allah dostlarını, Allah düşmanıymış gibi göstermekten geçmez,sizler hangi cüretle böyle yazılar yazıyorsunuz , bunu da anlamak mümkün değil, dini Allah'a has kılmanın yolu Mevlana'yı karalamaktan geçiyorsa - yani bu şekilde bir düşünceniz varsa bilin ki - siz bu dinden yeterince nasibiniz olmamış, ayrıca Mevlana'nın eserini okumadığınızı söylüyorsunuz, fakat diğer taraftar sanki yıllarca Mevlana'nın eserleriyle yetişmiş gibi , baş ucunuzdan Mevlana'yı ayırmamış gibi yorumlar yapıp şuna aykırı buna aykırı diyorsunuz, O halde bilin ki , Mevlana yaşarken de bir çok haksızlığa, yanlış anlaşılmaya muhatap olmuş birisidir, eskilerin deyimiyle meyveli ağaç taşlanır, bu böyle gelmiş böyle gidiyor, fakat bilin ki Mevlana vb mübareklere laf atmak, onları sanki islama aykırı gibi göstermek size hiç bir şey kazandırmaz, tam aksine her zaman kaybettirir, sizin de bildiğiniz gibi Allah'ı sevmenin yolu, Allah'ı sevenleri de sevmekten geçer.
__________________ Bir soğuk , bir garip , bir mavi sızı...... |
|
| |