Alıntı: Suffiyun Nickli Üyeden Alıntı
Tam da saf ve temiz arayışları sömürmek için imkân. Ne yapıyorsun arkadaşım sen, Efendimiz(s.a.v)'in ümmetim 73 fırkaya ayrılacak,bunlardan biri hariç hepsi ateşi tadacaktır Hadis-i Şerif'ini bilmiyor musun ? Sen burada yardım istemişsin,insanlar başlamış açık adres belirtmeye, Mezhepsizi var sapığı var kendini müctehid sananı var. Sen istihareye yat,Allah(c.c)'tan hakkında hayırlısını iste. Allah(c.c) yardımcın olsun.Umarım yem olmazsın din simsarlarına. | kardeşim neden bu kadar komplocusun.İnsanlar neden istismar etsin kardeşimizi.Saf olmamak gerekir fakat bu derecede katı ve korkutucuda.inceler ve eğer hoşlanmazsa bakmaz.Birbirimize en fazla ihtiyacımız olan bir dönemde kendi dinimizdeki,kendi ilgilendiğimiz bir sitedeki arkadaşlarımıza dahi güvenmiyorsan bence bu davranışını eleştirmeye hakkım var..
__________________ BENİ ÖLDÜRMEYEN ŞEY,BENİ GÜÇLENDİRİR KENDİ ALEVLERİNİZDE YANMAYA HAZIR OLMALISINIZ.ÖNCE KÜL OLMADAN KENDİNİZİ NASIL YENİLEYEBİLİRSİNİZ? ÜMİT EN SON KÖTÜLÜKDÜR ÇÜNKÜ İŞKENCEYİ UZATIR KENDİ ALABİLECEĞİN Bİ HAKKI.SANA VERMELERİNE İZİN VERME!!! NE DENLİ YÜKSELİRSEK.UÇMA BİLMEYENLERE O DENLİ KÜÇÜK GÖRÜNÜRÜZ ŞÜPHE DEĞİL.KESİNLİKDİR İNSANI DELİ EDEN KİMİ IŞIĞINI KARARTMAYIDA BİLMELİDİR.BÖCEKLERDEN VE HAYVANLARDAN KURRTULMAK İÇİN... |