Tekil Mesaj gösterimi

Alt 17.10.2007, 17:27   #40 (permalink)
metin mete
Tercübeli Üye

metin mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

metin mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 185
236 Kunu Icin 449 Tesekkür Aldı
metin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı birimetin mete Asırı şöhretli ve itibarlı biri
Tecrübe Puanı: 29

Alıntı:
a l p e r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Namazı nereden öğrendim:

Askerde iken benden 2 yaş küçük Sedat adında güzel mi güzel dünya iyisi bir kardeşimden öğrendim, sonra Abdulbaki Hazretlerine (Allah (cc) ondan razı olsun) tabi oldum de onun arkadasında namaz kılma şerefine kavuştum. O andan sonra ilham yoluyla çok şey yoluna oturdu elhamdülillah. Bilmeden ve görmeden gayrı ihtiyari namazımda (ve yaşantımda) çok şey düzelmeye başladı çok şükür. O zatı muhterem de babasından o da onun babasından ve taa resulullah sallahu aleyhi ve sellem efendimize kadar uznan bir cetten öğrenmiştir...(Doğrusunu Allah CC bilir)

Ama bunu anlamak için insanda anlayış olması gerekiyor ki sayın metin mete ben sizde onu göremiyorum.

Ek: Ben kendi namazımın tarihini yazdım. Şimdi sizin cevabınız gelecek mi acaba? hiç sanmıyorum. Ancak verdiğim cevaba karşı ret etmeler girersiniz siz. Atalar muhabbeti. Siz sordunuz namazı nereden öğrendiniz diye ben de cavapladım tatmin etsin veya etmesin.

NAMAZ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NELERDİR? ya yazın ya da susun... Güle güle demişsiniz ama ben halimize gülemiyorum maalesef.

Selametle

Ben size beyyine sordum lafla peynir gemisi yürümüyor Alpercigim delillerini getir lütfen.Benim reddim yoktur Alper kardes,senin kendi kildiginda zaten tartisma konusu degil...Benim sorum Mezhepler nereden ögrendiler diye cevirmek istemiyorum ama nasil size ulasti biraz bayagi soru olur.Verdigine itirazim yok ama lütfen bana lazim olan deliller getirsen diyorum..

Nebiye atf ile binlerce herze uydurdun.
Yıktın da dini mübini yeni bir din kurdun.

Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı
.

Mahyaye ve Memati Lillah..

Hanife Müslimen...