Alıntı:
|
Kardesim benim sorum acik Namazi simdiki kildiginiz sekilde nereden ögrendiniz,Kim size ögretti veya ögreten nereden ögrenmis hangi kitabtan nasil ögrenmis bunlara varsa delilin yaz benim istedigim bu simdiye kadar siz sordunuz benim cevaplarimi editlediniz simdi sizinkini ben soruyorum...Soru acik...Buyur...
|
Namazı nereden öğrendim:
Askerde iken benden 2 yaş küçük Sedat adında güzel mi güzel dünya iyisi bir kardeşimden öğrendim, sonra Abdulbaki Hazretlerine (Allah (cc) ondan razı olsun) tabi oldum de onun arkadasında namaz kılma şerefine kavuştum. O andan sonra ilham yoluyla çok şey yoluna oturdu elhamdülillah. Bilmeden ve görmeden gayrı ihtiyari namazımda (ve yaşantımda) çok şey düzelmeye başladı çok şükür. O zatı muhterem de babasından o da onun babasından ve taa resulullah sallallahu aleyhi ve sellem efendimize kadar uznan bir cetten öğrenmiştir. İsimleri ile sabittir.(Doğrusunu Allah CC bilir)
Ama bunu anlamak için insanda anlayış olması gerekiyor ki sayın metin mete ben sizde onu göremiyorum.
Ek: Ben kendi namazımın tarihini yazdım. Şimdi sizin cevabınız gelecek mi acaba? hiç sanmıyorum. Ancak verdiğim cevaba karşı ret etmeler girersiniz siz. Atalar muhabbeti. Siz sordunuz namazı nereden öğrendiniz diye ben de cavapladım tatmin etsin veya etmesin.
Alıntı:
|
Buyursun kardeslerim aciklasinlar sekilsel namazi nereden bulduklarini ve nasil uyguladiklarini hatta ögretilerini aldiklari sahsiyetlerin nereden cikardiklarini ben bunu istiyorum
|
NAMAZ HAKKINDAKİ DÜŞÜNCENİZ NELERDİR? ya yazın ya da susun... Güle güle demişsiniz ama ben halimize gülemiyorum maalesef.
Selametle