Alıntı: muhammed_azadi Nickli Üyeden Alıntı
Selamun aleykum
Metin ağabey herkesden enbaşından beri delil istiyor.Biri de çıkıp delil olacak bişey yazmadı.Bu durum tartışmanın ilim temelli bir tartışma olmadığını gösteriyor bence..
Bugün şu yaşadığımız dünyanın şartları gözönüne aldığında bu tartışmanın sadece ve sadece zaman öldürücü birşey olduğunu düşünüyorum...
bugün her mezhebten ve meşrebten müslüman namazda öldürülüyorken nasıl namaz kılındığının ne önemi var ALLAH aşkına..düşmanlarımız bizim namazda hangi mezhebe göre amel ettiğimimizi mi soruyor....
KENDİMİZE GELELİM lütfeen... | Özür diliyorum senin bu cikisin neye benziyor biliyormusun Hani cocugun bagirdigi gibi Kral Ciplak evet aslinda sen cok haklisin bunlarin verecek cevaplari yok ben yaziyorum kahrolasi hic bir forum(Ehli sünnet/Siia)kabul etmiyor editliyor ama kendileri nereden almis onuda bilmiyorlar sadece hadis diyorlar bende diyorumki buyrun onu verin bende size nereden gelmis göstereyim sizmi haklisiniz yoksa KURAN mi hakli bir beraberce bakalim ama yok sadece iftira sadece laf kalabaligi bakin cevap verecegi yerde ben okudum seninkini ama uymuyor ben size soruyorum benimki uyar uymaz o benim sorunum zamani gelirse söylerim uyup uymadigini ama simdi lütfen cevap verin deliliniz ne? Sana geleyim hakkini helal et sen söylediginde gercekten haklisin kimse bakmiyor diyorsun orasi biraz mübalaga edilmis bakarsaniz IRAKa mezhepler savasiyor ve inanin cümle ehli kafirin simdiye kadar yapamadigini bin fazlasi ile yapiyorlar bilirsin iste mezhep kardesligi,EVET BEN MEZHEPSIZIM ELHAMDÜLILLAH...
__________________ Ma ene Min`el Müsrikin
Nebiye atf ile binlerce herze uydurdun.
Yıktın da dini mübini yeni bir din kurdun.
Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı. Mahyaye ve Memati Lillah.. Hanife Müslimen... |