Tekil Mesaj gösterimi

Alt 17.10.2007, 14:53   #2 (permalink)
metin mete
Tercübeli Üye

metin mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

metin mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)metin mete Site üyelerince oyu 1000i geçti :)
Tecrübe Puanı: 18

Alıntı:
yelken06500 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
kişi kendinden bilir işi demişler sevgili metin

şimdi sen ayetin neresine bakıp nasıl namaz kılacağına karar verdin.

şimdi hırsın gözünden çıkıyor ama seni azdırmamak için birde yazdığın şeylere bakıyorum cevaptan çok i. dalaşına çevirmişsin işi.

gerçi herzaman ki huyun ama ben biliyormusun ama sana mailden yazmıştım okusaydın seni biraz anlatmaya çalıştık .

sen kendinin ne halde olduğunu bilmiyorsun .

çünkü aklınla bir şeyleri hal ettiğini sanıyorsun benim sana yazdığım çamura batmak lafzını sen bize söylemeye çalışmışsın ama yine cevap yok.

o baktığın kur'andan hiç mi ders almazsın.

alırsında yeryüzünde büyüklenerek yürümeyin mealindeki ayeti kerime senin için ne ifade ediyor.

şimdi eğer nasıl namaz kıldığınızı açıklamazsanız siz bütün kardeşlerinize karşı müfteri olursunuz hemde bu namazı bugünkü halinde kılınmasına görevi gereği aracı olan peygambere(sav)

eğer maksadınız boş tartışmalara girmekse lütfen cevap yazmayın.

Fazla lafa gerek yok varmi delilin cikar yoksa sus senide adam sanalim ne dersin.Senin beni anlatma gibi bir hikayen yine senin hüsnü kuruntundan kaynaklaniyor varsa buyur.Yoksa sus...Ben sordum nereden nasil ögrendin kim ögretti nasil nereden bulmus delilini söyle hep sen soracak degilsin degilmi buyur varsa cikar hani Beyyinen..

Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı
.