Konu: Kınıyorum
Tekil Mesaj gösterimi

Alt 15.10.2007, 14:08   #7 (permalink)
Duha
Tercübeli Üye

Duha - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Duha isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 219
231 Kunu Icin 367 Tesekkür Aldı
Duha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'iDuha Gelecegin hit'i
Tecrübe Puanı: 23

Ne yani sizce basın 13 Şehite netice veren o hain Pusuyu görmemezlikten mi geliyorlar?

Ben böyle görmedim.

Bayram ziyeretleri sayesinde pek çok gazete görme fırsatım oldu. Başlıklarna baktım. Yapılan şuydu;

Öyle bir demogoji yapmışlar ki, her tarafta babasız kalan şehit çocuklarının resimleri. Neymiş; o çocuklar bayramı babasız geçireceklermiş. Yok halk galeyana gelmişmiş, yeter artıkmış, daha bir sürü provokatif haber başlıkları. Sanki tek çare Irak'a girmekmiş gibi.

Evet ben öyle görmedim basın 13 Şehit olayını öyle bir hale getirdiki sanki Türkiyeni sonu gelmiş gibi...

Evet makul ve mantıklı düşünme zamanıdır. Öfke ile hareket etmek koskoca Türkiye Cumhuriyetine yakışmaz. Kaldıki Türkiye ne zaman böyle çıkışlar yapmışsa -yani sağduyu ve akıl ile değil- öfke ile hareket etmişse zarar görmüş hem hiç bir şey halledememiş.

Halkımız sağduyulu olmalıdır. Basından bir şey istememeyi ve basını önemsememeyi öğrenmelidir. Hem böyle provakasyonlara karşı dikkatli olmalı ve öfkeye kapılmamalıdır. Korkmamalıdır.

O öfke ve korku ile Türkiyenin birliğini ve kardeşliğini bölmek isteyenlerin amaçlarına hizmet ettiğini unutmamalıdır.

Selametle