Tekil Mesaj gösterimi

Alt 03.08.2006, 16:22   #10 (permalink)
HaNiF
Mesajlari Onaylanacak

HaNiF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

HaNiF isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
HaNiF İtibarı yok artıkHaNiF İtibarı yok artıkHaNiF İtibarı yok artık
Tecrübe Puanı: 0

Alıntı:
Aysegul Nickli Üyeden Alıntı
Ya kur'anı kerimde hangi ayetin hangi olaydan sonra indiğini nerden ve nasıl anlıyorsunuz acaba çok merak ettim
Nerden ve hangi olaydan sonra indiğini de Allah en iyi bilir. Benim tarihle ilgili bir derdim yok. Ben, ayetleri Kur'an çerçevesinde ele alırım. Hadisleri kenarda tutarım. Kur'an'da anlayamadığım bir yer olursa "işittim ve itaat ettim" derim.

Herşeyin en doğrusunu yalnız Allah bilir.
[B][SIZE="4"][COLOR="Blue"]İçinde hiçbir eksik olmayan[/COLOR] [COLOR="DarkRed"](6 En'am 38),[/COLOR] [COLOR="blue"]En güzel yorumu getiren[/COLOR] [COLOR="Darkred"](25 Furkan 33),[/COLOR] [COLOR="blue"]İçinde hiçbir şüphe bulunmayan[/COLOR] [COLOR="Darkred"](2 Bakara 2),[/COLOR] [COLOR="blue"]Çelişkisi olmayan[/COLOR] [COLOR="Darkred"](4 nisa 82),[/COLOR] [COLOR="blue"]Rabb'imiz tarafından korunan[/COLOR] [COLOR="Darkred"](15 Hicr 9),[/COLOR] [COLOR="blue"]Dosdoğru yola ileten[/COLOR] [COLOR="Darkred"](17 İsra 9),[/COLOR] [COLOR="blue"]Herşeyin ayrıntılı açıklayıcısı olan[/COLOR] [COLOR="Darkred"](16 Nahl 89),[/COLOR] [COLOR="blue"]İçinde bulunmayan konularda serbest olduğumuz[/COLOR] [COLOR="Darkred"](5 Maide 101),[/COLOR] [COLOR="blue"]En güzel hüküm veren[/COLOR] [COLOR="Darkred"](6 En'am 114),[/COLOR] [COLOR="blue"]Hak ile batılı ayıran[/COLOR] [COLOR="Darkred"](25 Furkan 1),[/COLOR] [COLOR="blue"]Ahirette sorumlu tutulacağımız[/COLOR] [COLOR="Darkred"](43 Zuhruf 44)[/COLOR] [COLOR="Red"][SIZE="7"]KUR'AN[/SIZE][/COLOR][COLOR="black"]'a uyanlara selam olsun...[/COLOR][/SIZE][/B]