Tekil Mesaj gösterimi

Alt 14.10.2007, 20:16   #15 (permalink)
miniksercen
Üye

miniksercen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

miniksercen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
miniksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'i
Tecrübe Puanı: 20

Bahsedilen kişi peygamder değil mucizesi olsun, senin benim gibi ademoğlu. illa Peygaber olmak gerekmiyor ...ve Resuluekrem de dahil olmak üzere cümle peygamberlerde ademogludur : )
galiba Allahin herseye kadir oldugunu gözden kaciriyorsunuz.Bu arada kendisinden bahs ettigniz insanlar siradan bizler gibide 2 3 yillik Hadi 10 yillik diyelim ilim tahsil edipde kösesinde gecip kitap yazmis insanlar degillerdir .... kendisinden bahs ettiginiz insan gecesini gündüzüne katip hizmet icin uykularini feda etmis , herseyde Allah rizasaini gözetmis insanlardir ..
Simdi ise soruyorum SIZLER BUHARIDEN DAHAMI ALIMSINIZ ; SIZLER KURAN ILK KAYNAGINIZ OLAMILIDRI DIYORSUNUZ BUHARI hzlerinden DAHAMI COK KURANA UYUYORSUNUZ? Dogrusu sasiyorum cesaretinize .. o insanlar sanki Kuran isiginda hareket etmemisler gibi konusuyorsunuz !
bu arada MUcizelerden haric Kerametlerde mevcutdur ... bu konuya fazla girmeyecegim zira Hocamizdan sunu ögrendik ... MUcizeler kerametler inananin imanini küfürde olanin küfrünü arttirir !