Tekil Mesaj gösterimi

Alt 14.10.2007, 06:45   #26 (permalink)
ENSARESSUNNEH
Yeni Üye

ENSARESSUNNEH isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
ENSARESSUNNEH Tanınma yolunda
Tecrübe Puanı: 0

ALLAH MUMINLERIN CANLARINI VE MALLARINI CENNET KARSILIGINDA SATIN ALMISTIR.ALLAH YOLUNDA SAVASIRLAR OLDURURLER VE OLDURULURLER.

Ebu Kuteybe eş-Şami

Biz cihad ediyoruz.Çünkü cihad, hayattır. Allahu Tealâ şöyle buyurur:

"Ey iman edenler! Hayat verecek şeylere sizi çağırdığı zaman, Allah ve Resulüne uyun." (8 Enfal/24)

Alimler buradaki hayatı, cihad olarak tefsir etmişlerdir.

Eğer sana "Cihad fitnedir" denilse, onlara Allahu Tealâ'nın şu ayeti ile karşılık ver:

"Onlardan öylesi vardır ki, 'Bana izin ver, beni fitneye düşürme' der. Bilesiniz ki onlar zaten fitneye düşmüşlerdir." (9 Tevbe/49)

Zira bu ayet onların emsalleri hakkındadır. Bütün fitneleri yok eden cihad, nasıl fitne olabilir ki? Allahu Tealâ şöyle buyurmaktadır:

"Fitne ortadan kalkıncaya ve din tamamen Allah'ın oluncaya kadar onlarla savaşın." (8 Enfal/39)

Eğer sana, "Bu yolda yalnızsın, yardımcın yok, insanlar mal ve aileleri nedeniyle seninle ilgilenmemektedirler bile" denilse, onlara şöyle cevap ver:

"Bütün dönemlerde hak ehlinin durumu böyledir, onlar gariplerdir. Allahu Tealâ şöyle buyurur:

"Artık Allah yolunda savaş. Sen kendinden başkası (sebebiyle) sorumlu tutulmazsın.Mü'minleride teşvik et." (4 Nisa/84).

Son Olarakta Sozumu Imam Abdullah Azzamın Soyledıgı Sozle Bıtırıyorum

Musluman Kadınların Irzına Gecılırken cocuklar Katledılırken Onları Kurtarmaktan Daha Buyuk Bır Ibadet Varmıdır...

Cıhadsız,Kansız,Sakatsız Bu Dının Muzaffet Olacagına Inanan kısıler Bu Dının Tabıatını Idrak Edememıstır...