Tekil Mesaj gösterimi

Alt 12.10.2007, 21:06   #5 (permalink)
metin mete
Tercübeli Üye

metin mete - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

metin mete isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 128
154 Kunu Icin 287 Tesekkür Aldı
metin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekasımetin mete Gelecegin keskin Zekası
Tecrübe Puanı: 24

Alıntı:
Ebu Zerr Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Metin Mete Ağabey, şimdi bir uydurmadan yola çıkarak ya da bir kaç problemli hadisten yola çıkarak, koskoca bir hadis külliyatını kabul etmeyecekmiyiz? Fereç Hüdür, Kütübü Sitteyi kuran'a arz ediyor, hadisleri toptan inkar etmiyor, hanif dostlar'da söz de hint kuraniyyun akımına hizmet ediyorlar işte...(Gerçi Fereç Hüdür'ün güzel tesbitleri var faydalanmak lazım, hadisleri toptan reddederek değil...)

Biliyorsun ben bu Red edenlerdenim hemde hepsini,Sayin Ferec Hüdürün Kitabida takdire sayandir.O koskoca külliyatta bir degil yüzlerce uydurma varsa(Ki var) bu icinde tek bir celiskiye müsade etmeyen Kurana zulüm degilmidir?Allahin dosdogru yoluna yapilmis bir darbe degilmidir?Hatta ayetle sabittirki bu sözden sonra hangi söze inaniyorsunuz derken Alemlerin Rabbi olan Sahibimiz ve Efendimiz Allahin sözlerine karsi iman derecesine yükseltmek Allaha iftira degilmi?Istersen sen devam et kabul etmeye?

Not;Benim red ettigimi bilmene ragmen neden böyle bir cevap vermeye lüzum gördün anlamadim...

Nebiye atf ile binlerce herze uydurdun.
Yıktın da dini mübini yeni bir din kurdun.

Doğrudan doğruya Kuran'dan alarak ilhamı.
Asrın idrakine söyletmeliyiz İslam'ı
.

Mahyaye ve Memati Lillah..

Hanife Müslimen...