Alptraum kardeş, bu yazıda ki amacın nedir? Şimdi aradan 2 sene geçmiş bir yazıyı gündeme getirmekte ki amacın nedir?
Biz bu forumda cemaatler arasında bir husumet olmaması için gayret ettikçe sen ve senin gibiler israrla F. Gülen Hoca efendi gibi zatların propogandasını yapıyor veya bir kısmı senin ve senin gibilerin propogandasından güç alarak başka cemaatlere hakarete varan yazılar yazıyor. İşte sonuş forumda olağan üstü bir durgunluk. Kaçan kaçana. Bunu sebebini bir düşünün bakalım ardında neler olabilir. Neden foruma rağbet azaldı.
...
Cevaba gelince
Ali Ferşadoğlu Abinin yazısına cevap veren zat okadar zorlamış ki kaideleri alt üst etmiş.
Tek bir tane örnek vereyim. Hanım kızlarımız Farz olan İlim Tahsili ile Farz olan Tesettür konusunda , bir dayatma sonucunda tercih yapmak zorunda bırakıldıklarında, demiş.
Farz olan ilim ne ilimidir? Dünyevi hayatını kurtarmak için başörtüsünü açmak pahasına ilim farz değil düpedüz haramdır. Ve hiç kimse kim olursa olsun Peygamber dahi Farz olan bir hususa -başörtüsüne- teferruat, diyemez.
Evet yazıda o kadar çok ilimi hatalar yapılmış ki tahlil halinde çok kişi rencide oluracaktır. GErek yoktur.
Böyle konuları açmamını kesinlikle protesto ediyorum. Ben bunca zaman bu forumdayım, hiç bir zaman cemaatimin reklamını yapmadım. Cemaatler hakikatler için vardır. Yoksa amaç adam kazandırmak için reklam yapmak, yada münakaşa konusu mevzuda haklı çıkmak değildir.
Evet İslam hakikatlerinin neferiyiz, mücahidiyiz. Yoksa cemaatimizin kuşçusu olmayalım. Esarettir.
vesselam