Tekil Mesaj gösterimi

Alt 10.10.2007, 00:15   #4 (permalink)
Serhan Eğeryılmaz
Tercübeli Üye

Serhan Eğeryılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Serhan Eğeryılmaz isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
2 Kunu Icin 1 Tesekkür Aldı
Serhan Eğeryılmaz İslenmemis bir mücevherSerhan Eğeryılmaz İslenmemis bir mücevherSerhan Eğeryılmaz İslenmemis bir mücevherSerhan Eğeryılmaz İslenmemis bir mücevherSerhan Eğeryılmaz İslenmemis bir mücevherSerhan Eğeryılmaz İslenmemis bir mücevherSerhan Eğeryılmaz İslenmemis bir mücevher
Tecrübe Puanı: 5

yazının ilk iki satırını okudum gerisine bakmadım bile,sağlık açısından iyidir diyorlar he sandalye üzerinde namaz kılmak,Allah'ın yarattığı düzenek hakkında Allah mı en büyük bilgi sahibidir,yoksa bid'at'çılar mı ? Namaz ayakta kılınır,gücü yetmeyenler oturarak kılar daha da başka namaz kılma çeşitlerinin olup olmadığını Allah'ın Kuran-ı Kerim'inde veya Resulullah'ın sünnetlerinde vardır.Camiler kiliselere mi dönecek sandalye üzerinde ibadet etmek ile ? bırakalım bunları camilerde de ayrı oturarak namaz kılma bölümü gibi saçmalıklar yayılmasın.
Selamın Aleyküm.Arkadaşlar,bana cevap verecekseniz yada soru soracaksanız özel mesajdan sorunuzu sormanızı ya da cevabını göndermenizi rica ederim.Konunun adresini de gönderin ki o yeri bulabileyim.Bana özel mesajlarınızda atmış olduğunuz soru yada cevaplarınızı da yazarak kendi yazımın üstünde yazacağım inşallah.Selamın Aleyküm