Tekil Mesaj gösterimi

Alt 05.10.2007, 20:27   #161 (permalink)
miniksercen
Üye

miniksercen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

miniksercen isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 0
0 Kunu Icin 0 Tesekkür Aldı
miniksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'iminiksercen Gelecegin hit'i
Tecrübe Puanı: 20

@alptraum abime

yazmis oldugun cevaba söyle bir karsilik vermek istiyorum ...

daha liseye giderken bi park icerisinden geciyordum [augarten] bu parkin icerisinde bulunan b yahudi okulu ve kresi var.parkda bulunan cocuklarin yahudi oldugunu bilmyerek sevmek istedim cocuklari cocuklarin bana tepkisi "Kopftuch weeee" oldu .sasirdim sonra cocuklar sapkalarini indirince bakdim yahudi cocuklari . dogursu bizi 4 5 yaslarindaki cocuklara " igrenc basörtlüü" diye anlatip bizleri böyle anlatmalari seni ve digermüslümanlari nasil bir düsünceye sokar?

ben 9 yasindayken tokatlanarak basörtümün cekildigini bilirim hemde 19- 20 genc erkek tarafindan. yani simdi böyle topluluklarla ne kadar bir dosltuk ve arkadaslik kurabilirim ? veya bir diyalog gösterebilirim?

veya abi ,
bizlerin Efendisi anaminzdan babamizdan daha degerli olan Efendimizin karikatürünü cizen gayr-i müslümlerle ne kadar bir diyolg kurabilirsiniz ?

Size soruyorum BU SADECE YAHUDILER ICIN GECERLI DEGIL ..yani o Karikatürleri cizen hic bir insana beddua etmedinizmi? hic bacilarinza teccavüz eden insan denilmeyecek kisilere beddua lanet etmediniz ?
yolda giden yahudilerin sucu yok diyorsunuz , sizler yahudileri görünce hicmi iciniz kardeslerinizi düsünüp ciz etmiyor ? Müslümanlarin kani kendilerine akitilmasi helal olan yahudileri nasil olrda böle savunabilirsiniz? BEN LANETLEMIYORUM ONLARI ONLARI ALLAH LANETLEMIS ....

zamanimizda MÜslümanlar hakkinda onca oyun oynanirken bizim isimiz bize tuzak kuranlarla diyalogmu olsun?

hic bir dinin sucu yok diyorsunuz ..YA BIZIM DINIMIZIN SUCU NE ? NEDEN YOLDA GEZERKEN yahudisi hiristiyani bize lanet yagdirior?
hem ben burda dini suclamiyorum ki zaten onlarin dinleri sapmis dindir !!!

kisacasi yüregim sizliyor ...
son olarak ...FILISTIN IRAK CECENISTAN AFGANISTAN düsünün ... ici sizlayanlar diyalog kursunlar vesselam.

Biz kimseye eglence olsun diye ne küfür ediyoruz nede gayri müslim olan insanlari öldürüyorz ne varki unutmamak gerekir onlar bizim kardeslerimizi cocukalarimizi annelerimizi babalarimizi dedelerimiz öldürüyüor ...

Allah nurunu tamamlayacakdir ...

Selam ve dua ile...