gülen lortlar kamarasında.. şimdi diyeceksiniz zaten bu konu var gündem haberlerinde ama yazdığım yorumun üstünden 1 gün geçti yorumum hala verilmedi aynı zamanda diğer gündem haberleri için yazdıklarım şu anda gözüküyor...herneyse yorumumu buraya yapayım dedim...
ben bir müslümana daha doğrusu bir müslümanın fikirlerine kapılarını açan amerika ingiltere israil gibi ülkelerse o işten çekinirim...
ayrıca değilmi salman rüştüye sör unvanı veren ingiltere...şimdi gülen fikirlerinedemi önem veriyorlar..neden acaba..yakında belki gülende sör olur..
ya birde anlıyamadığım bir konu var feytullah gülenin terör konusunda hep açıklamaları olmuştur..ladine ve hizbullaha terör örgütü demiştir.onlara lanet okumuştur....
ama ben sayın gülenin daha amerika israil ingiltere alehine tek bir açıklamasını duymadım.onları lanetlerken bir kere işitmedim..nedendir acaba.işiten varsa koysun videosunu duyayım ağızdan..
şu ırakda afganistanda lübnanda filistinde katledilen müslümanlar için niye bir çalışma yapmaz bu gülen.dünyadaki barışa katlıları var diyor gülen için ingiltere..doğrudur hakkeden barış kaynıyor dünyada ırakda insanlar el ele afganistanda neşe içinde.filistin ile israil müthiş zaten..
şimdi sorum şudur ben duymadım duyan varmı kahrolsun israil amerika veya kınıyorum amerikayı israili dediğini bu kişinin..hizbullaha ve ladine bir küfür etmediği kaldıda acaba bu 2 ülkeye ne dedi bu güne kadar.bu empozelerle 20 sene sora umarım ırakta ölen amerikan askerleri için türkiyede yasin okutulmaz.
şimdi biliyorum herkez beni suçlucak ama benim için ne derseniz deyin cevap vermicem sadece soruma cevap bekliyorum...gülen ağzından amerika ve israil için ne kelimeler dökülmüştür.. |