Konu: dost musun?
Tekil Mesaj gösterimi

sahipsiz dokunuşlar...
Alt 17.09.2007, 22:44   #2 (permalink)
berfut
Tercübeli Üye

berfut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

berfut isimli Üye şimdilik offline konumundadır
Tesekkür Etti: 121
128 Kunu Icin 305 Tesekkür Aldı
berfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biriberfut Olagan üstü biri
Tecrübe Puanı: 13
Standart sahipsiz dokunuşlar...

Click the image to open in full size.

sehrayin gecelerinde salkim salkim huzun devsirip bana sunulan o ayrilis gecesinde mumdan kayiklarla atesten bir denizi gecmeye calismak gibi eyferu, sana sarilmak son defa... dostum ... bir tanem demek...

kalbimin en mahrem yalnizliginda senin, misafirim oldugunu bilmek ve sana mihmandarlik yapmak icin gonul kapilarini ardina kadar acan ben, seni ne cok seviyorum biliyorsun...

hatem-i misk; "vakti gelmistir" diyene kadar bu ilk sahipsiz dokunus olsun....

bir mah-i agustosta baran-i nerminin gokyuzunden rahmet olarak saliniverildigi bir aksamin kedersiz yalnizligindan...
Yoklukları var eden Rab; dikenleri gülün merhametinde misafir eyleyen Rab; bulutları mavi göğüme sırdaş eyleyen, yağmuru toprağıma yâri eyleyen; bebekleri annesinde, kuşları yuvasında; baharı kışın ardında, ömrü güneşin doğuşunda; saklayan gösteren Rabbim; kilitlerimi çöz, firkatlerimi muhabbetinin peşine koy, rüzgara tutunan dualarım arılara, papatyalara, nergislere ve gelinciğime dokunmuşsa, ruhumu kainatın ahengine kat. Ya Rab. Ya Hakk...